Імміграція до Манітоби
-
Я на такому етапі додав новий loe, усі пейстаби за 2024 рік , виписку з сейвінг аккаунта за кожен місяць 2024 року.
-
Ви можете паралельно податися на ЕЕ, це окрема програма але там значно вищі критерії і треба мати більше грошей
-
То як швидко ваш менеджер по персоналу відповість?
-
Краще подавати до ЕОІ але були тут випадки коли люди просили підтягнути номінацію постфактум. UPD: сорі, для CEC грошей не потрібно
-
Подавалася на "подовження" ворк перміт 31 березня, разом з собою подала аплікацію на ворк перміт для сина 14 років, сьогодні отримала два нових перміти. Мій на 3 роки, а для сина на декілька місяців менший період (до строку дії його паспорту). Рівно 7 місяців очікувала від моменту подачі, до моменту отримання. (Двічі зверталася через веб-форму, але після того як строк перевалив за 6-ть місяців).
-
Я розумію шо мабуть на це питання не існує правильної відповіді,але хотіла б почути вашу думку
-
Підкажіть ще будь ласка,якщо чоловік зараз не працює,проходить курси,за півтора-два тижні буде шукати нову роботу ,тобто тільки 1 income то краще в такій ситуації зачекати поки знайде роботу і тоді подаватись чи можна подаватись вже на федеральний?я головний аплікант