Імміграція до Манітоби
-
тоді для мене постає питання, чи варто на щось розраховувати з моїми 864 балами? Чи може почекати кілька місяців (рік роботи) і спробувати зайти через ЕЕ та якусь раптову вибірку для тракт драйверів?
-
Обов'язково ЕЕ профіль спершу, а потім ЕОІ Є випадки відмови надати ЕЕ enhanced nomination пост-фактум. Зараз не потрібно ризикувати, кандидатів тисячі, є з кого вибирати
-
Краще подавати до ЕОІ але були тут випадки коли люди просили підтягнути номінацію постфактум. UPD: сорі, для CEC грошей не потрібно
-
Подавалася на "подовження" ворк перміт 31 березня, разом з собою подала аплікацію на ворк перміт для сина 14 років, сьогодні отримала два нових перміти. Мій на 3 роки, а для сина на декілька місяців менший період (до строку дії його паспорту). Рівно 7 місяців очікувала від моменту подачі, до моменту отримання. (Двічі зверталася через веб-форму, але після того як строк перевалив за 6-ть місяців).
-
тоді ще питання: чи можу я зараз створити профіль ЕЕ, ще не маючи 1 року стажу, необхідного для Canadian Experience Class?
-
Не можете. 1 рік є критерії для СЕС. Крім того, там ще є вимоги. Наприклад, оцінка освіти
-
Ну так подавайте ЕОІ. Як не виберуть, то потім вже оновите ЕОІ із номером ЕЕ профілю
-
тоді я втрачаю багато часу, майже півроку, можна пропустити якусь вибірку EOI заради примарної можливості попасти в унікальну вибірку по ЕЕ
-
так і планував, дякую
-
була вже сьогодні перекличка 😅 все так само глухо у всіх
-
З точки зору логіки : якщо головний аплікант працює і є необхідна сума грошей - то всі умови виконуються .
-
Можна вже подаватися. Потім додасте інформацію як чоловік знайде роботу.
-
Я розумію шо мабуть на це питання не існує правильної відповіді,але хотіла б почути вашу думку
-
Підкажіть ще будь ласка,якщо чоловік зараз не працює,проходить курси,за півтора-два тижні буде шукати нову роботу ,тобто тільки 1 income то краще в такій ситуації зачекати поки знайде роботу і тоді подаватись чи можна подаватись вже на федеральний?я головний аплікант
-
А скільки ви чекаєте вже? Ви теж з вересня?
-
Заповнюю заявку на ПР. Заповнюю де працюю, якщо я продовжую там працювати тоді я не ставлю ніяку дату , так? Дякую.
-
Дякую.
-
Так, якщо пускає система, то ок..як ні, то дату заповнення
-
Як пощастить. У нас пʼятий місяць, комусь за пару тижнів міняється статус
-
Можна і пофотографувати, але як ви в одне фото обʼєднаєте документ на кілька сторінок
22 Jan 2023, 05:40
202327/229593
31 minutes ago