Імміграція до Манітоби
-
Подавалася на "подовження" ворк перміт 31 березня, разом з собою подала аплікацію на ворк перміт для сина 14 років, сьогодні отримала два нових перміти. Мій на 3 роки, а для сина на декілька місяців менший період (до строку дії його паспорту). Рівно 7 місяців очікувала від моменту подачі, до моменту отримання. (Двічі зверталася через веб-форму, але після того як строк перевалив за 6-ть місяців).
-
Я розумію шо мабуть на це питання не існує правильної відповіді,але хотіла б почути вашу думку
-
Підкажіть ще будь ласка,якщо чоловік зараз не працює,проходить курси,за півтора-два тижні буде шукати нову роботу ,тобто тільки 1 income то краще в такій ситуації зачекати поки знайде роботу і тоді подаватись чи можна подаватись вже на федеральний?я головний аплікант
-
Як пощастить. У нас пʼятий місяць, комусь за пару тижнів міняється статус
-
Земляки, допоможіть до кінця зрозуміти одне питання. Подача на федеральний рівень, питання по документах. Читаю умови і розумію, що тут подача відрізняється від провінційної. Там була максимум 2 мегабайти, тут 4 мегабайти і, що цікаво, пише що приймаються не лише ПДФ формати, а й JPG. Це ж фотографії, вірно ж? Тобто можливо якісно пофотографувати, а не відсканувати документи? Дякую щиро всім, хто відповість!))