Імміграція до Манітоби
-
Земляки, допоможіть до кінця зрозуміти одне питання. Подача на федеральний рівень, питання по документах. Читаю умови і розумію, що тут подача відрізняється від провінційної. Там була максимум 2 мегабайти, тут 4 мегабайти і, що цікаво, пише що приймаються не лише ПДФ формати, а й JPG. Це ж фотографії, вірно ж? Тобто можливо якісно пофотографувати, а не відсканувати документи? Дякую щиро всім, хто відповість!))
-
Дякую, мої хороші, роз'яснили тепер)) А підкажіть ще, будь ласка, по списку документів. Нема багато чого , що була на провінцію: з попередніх робот, освіта, теперішня робота, кошти і т.д. Це так і є, чи ці документи все ж треба додавати?
-
Доброго дня. Можливо хто може підказати. Ситуація наступна. Я на федеральному етапі (номінація SWM) після здачі біометрії. Сьогодні роботодавець повідомив, що вперше за останні роки в нас менше роботи і нас можуть заставляти примусово йти на неоплачувані вихідні або брати відпустку. А на зимові свята можливо призупинення на тиждень-два. От тепер думаю як така ситуація відобразиться на отриманні PR? Буду дуже вдячна на відповіді 🤗
-
У статусі «ін процес» 5 місяців швидко?! Подивіться таймлайни, у більшості це 2 тижні
-
Хвилююйсь що перестану відповідати вимогам, за якими отримала номінацію
-
Уже відправлено не один мейл, дзвонила також не раз. Телефонувати взагалі сенсу немає. На один з мейлів відповіли що очікуйте, термін розгляду «12 місяців та більше». На інші тиша… 🤷🏻♀️
-
Добрий вечір друзі ! Таке питання, створили кабінет не можемо додати аплікацію. Треба допомога . Stub category: Provincial Nominee Program тут прописувати ?
-
Справа в тому що я тільки місяць як здала біометрію. А люди бачу чекають 5-6 після біометрії. От і хвилююсь як це вплине?
-
Рік