Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Можливо хто може підказати. Ситуація наступна. Я на федеральному етапі (номінація SWM) після здачі біометрії. Сьогодні роботодавець повідомив, що вперше за останні роки в нас менше роботи і нас можуть заставляти примусово йти на неоплачувані вихідні або брати відпустку. А на зимові свята можливо призупинення на тиждень-два. От тепер думаю як така ситуація відобразиться на отриманні PR? Буду дуже вдячна на відповіді 🤗
-
У статусі «ін процес» 5 місяців швидко?! Подивіться таймлайни, у більшості це 2 тижні
-
Хвилююйсь що перестану відповідати вимогам, за якими отримала номінацію
-
Уже відправлено не один мейл, дзвонила також не раз. Телефонувати взагалі сенсу немає. На один з мейлів відповіли що очікуйте, термін розгляду «12 місяців та більше». На інші тиша… 🤷🏻♀️
-
Добрий вечір друзі ! Таке питання, створили кабінет не можемо додати аплікацію. Треба допомога . Stub category: Provincial Nominee Program тут прописувати ?
-
Справа в тому що я тільки місяць як здала біометрію. А люди бачу чекають 5-6 після біометрії. От і хвилююсь як це вплине?
-
Рік
-
24 квітня подала, отримала 30го жовтня номінацію від провінції. сво пул. після того, як побачила, шо в процесі, підрузила account statement за останні три місяці. листа надіслали сьогодні о 10:56. щойно побачила. відчуття дивне, але приємне) знов треба щось робити. weird корочє. поки шо не забракували 😁 ну-ну дасть Бог дійде до ПР, то треба буде ще якийсь час на те, шоб це переварити. дуже дякую за інфу та підтримку. I mean it. 🤍
-
А я сьогодні ходила понура 😞 бо ні отвєта ні привєта від офіцера після того як 2 рази вже дозапити були. А сьогодні ось дзвонили до роботодавця!!!)))) він в мене класний- сказав «Let her stay in Canada!))»- тож сказали що номінацію я отримала!) залишилось тільки почекати 1-2 тижня на документи)
-
Ок, дякую за відповідь 😊