Імміграція до Манітоби
-
Ну от тому вони не спішать перевіряти вашу справу, бо коли завершать, то ви йому побажаєте щоб він здох
-
Тогда уже лучше после как получите, подавать на воссоединение семьи, я так думаю
-
Взагалі ще не подавали документи
-
Ще не подавались на PR
-
Добрий вечір громадо. Підкажіть будь ласка український національний паспорт ( той що рідною мовою) теж треба перекладати і додавати до заявки на PR. Його в обов'язкових документах немає, але в додаткових в чек-листу він є. Якщо обов'язково які сторінки треба перекладати. Підкажіть будь ласка.
-
Привіт. Отримала новий паспорт, подалась на продовження work permit. Тепер хочу податися на візу в новий паспорт, бо попередня закінчується наступного місяця. З чого починати? Чи є в когось коротенька інструкція з посиланнями де все заповнювати? Дякую ☺️
-
Добрий вечір! Чи є тут хтось, хто розуміється в законах України та може дати відповідь на моє питання? Моє свідоцтво про народження найперше було втрачене, та батьки зробили мені нове. Далі те перше втрачене знайшлося, а друге кудись пропало. І так я жила з тим першим, до університету вступала, все ок було в Україні. Сьогодні я дізналася, що коли я робила те друге, моє перше втратило чинність і тепер це просто бумажка. Я про це ніколи не думала, але зараз почало хвилювати, що IRCС дізнається про це. В дії ось таке: Що мені робити? Ловити слоти на виготовлення нового?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи є відео-інструкція, як подати аплікацію на work permit для підлітка 15 років, у якого є study permit, а не visitor record. Або може хтось міг би поділитись своїм досвідом, як отримували... Буду вдячна за будь-яку інформацію 🌷
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, запит на біометрію прийшов , ми здали , а АОР не отримали . Коли ви отримали ?