Імміграція до Манітоби
-
В дякую за пораду
-
тільки треба розуміти, якщо людина народилася і думає у своїй мові, то вона і буде сильна у своїй мові у відповіді, я вам це по секрету скажу як людина, яка має спілкування з усією Україною. і не хто мене за мовний бар'єр не щемив! і якщо вже на те пішло то краще за мене видаліть, тим самим ви проявите слабкість до мене і я мав рацію! я не кого ні в чому не образив, і якщо я реально можу чимось допомогти я це кажу як є, і не кидаю не якихось посилань, а даю реальні відповіді!
-
І вам гарного вечора
-
Бу.)) я тоже імею зуба.))
-
translate into english??
-
Я взагалі проти пропаганди, отак і говорю, що є. Я був в Ізраїлі саме там, де все сталося, і дякувати Богові я ще є, і тепер я тут і що? Я вдячний життю що я досі та я можу щось зробити у цьому житті, та мовний бар'єр тут повністю ні до чого!! Я спілкуюся з індусами, африканцями, португальсами, канадцями тощо. Я поважаю принцип правильності, але це не має бути у формі агресивності! Ну як хочете, так і приймайте.)). Але я із задоволенням якщо чимось зможу допомогти, новеньким чи прискіпливим, в задоволення і в радість, намагатимусь, юзатиму українську мову, ні мама мене не вчила, моя школа цьому не навчила!!!! Але ми всі люди, і ми всі вчимося! Тим більше тут там навчають своєї мови, а вона Англійська! І це потрібно ставити у пріоритет, а не своє рідне, бо так!!! Я не правий?