Імміграція до Манітоби
-
Мені не в школу. Я дітям подовжила паспорти і зараз треба обміняти ці перміти
-
Як відрізнити visitor record від study permit?
-
Здається немає, але можете перевірити самі на офіційному ресурсі: travel.gc.ca/travel-covid
-
Доброго дня всім, підкажіть будь-ласка, якщо у дорослого є повний курс вакцинації Pfizer ( 2 вакцини), але робилася вакцинація рік назад, така давність підходить для виїзду в Канаду чи у вакцинації взагалі немає строку валідності?
-
Не та логіка. Якщо я можу спонсорувати 60+ тітку то чому не можу 60+ маму?
-
Насправді все просто. Батьки у більшості випадків є пожилими людьми, які не зможуть себе утримувати. Провінційна програма направлена на екномічно-активне населення. Для цього і є окрема програма для спонсорства батьків. The Family Class sponsorship program allows you to sponsor parents and grandparents to become permanent residents to Canada. For this stream, it is always good to check the IRCC site first before applying. There may have been changes to the application process and the intake limit. If you apply while it is closed, any applications received before the intake reopens will be returned to applicants. It will be a waste of effort and money for you. First you must determine if you are eligible to be a sponsor. You must: live in Canada be 18 years old or older be a Canadian citizen or permanent resident have enough money to support the persons you want to sponsor and show proof of income.
-
Я запитую Дмитра саме його особисту думку. Він знає більше ніж ми з вами, тому цікавить його бачення. Чому батьки які є першою ступінню рідства у всіх нормальних країнах, тут такими не вважаються. Чому можуть отримувати підтримку тридесяті родичі, але не ті, хто народив нас- платників податків цієї країни.
-
Це вимоги програми, а не думки автора. На офіційному сайті чітко пише хто може бути зв'язком. Щодо спонсорства батьків, то нас тут багато, хто пробував виграти ту лотерею, але так і не вийшло. І так, ви праві, буде повне забезпечення батьків на дітях через у випадку спонсорства.
-
Розповісти вам як виглядає програма, один шанс на тисячу її виграти та життя спонсорованого на повному забезпечені дітей?
-
давай не забувати якою ціною, ми маємо можливість переїхати до Канади
-
Будь ласка. Давайте чати пов'язані з Манітобою не перетворювати в новинарні. Тут і без того багато інфломації. Всі ми сидимо на інформаційних ресурсах, підписані на новинні чати і знаємо що відбувається. Наскільки я знаю таке ще допускається в фейсбуці, тому можете там робити дописи. Зрозумійте мене правильно. Всім болить сердце за те що відбувається. Але то точно не для цього чату
-
Подскажите пожалуйста, паспорт нужно положить в конверт? И что ещё нужно распечатать?
-
❗️Вінниця. Близько 90 поранених звернулися за допомогою до медзакладів внаслідок удару по місту. Півсотні з них — у важкому стані