Імміграція до Манітоби
-
І вам гарного вечора
-
Бу.)) я тоже імею зуба.))
-
translate into english??
-
Я взагалі проти пропаганди, отак і говорю, що є. Я був в Ізраїлі саме там, де все сталося, і дякувати Богові я ще є, і тепер я тут і що? Я вдячний життю що я досі та я можу щось зробити у цьому житті, та мовний бар'єр тут повністю ні до чого!! Я спілкуюся з індусами, африканцями, португальсами, канадцями тощо. Я поважаю принцип правильності, але це не має бути у формі агресивності! Ну як хочете, так і приймайте.)). Але я із задоволенням якщо чимось зможу допомогти, новеньким чи прискіпливим, в задоволення і в радість, намагатимусь, юзатиму українську мову, ні мама мене не вчила, моя школа цьому не навчила!!!! Але ми всі люди, і ми всі вчимося! Тим більше тут там навчають своєї мови, а вона Англійська! І це потрібно ставити у пріоритет, а не своє рідне, бо так!!! Я не правий?
-
Я в загалі проти пропоганди, я вот так и говорю что есть. Я был в Израиле именно там где все случилось, и слава богу я еще есть, и теперь я тут и что? Я благодарен жизни что я еще есть и я могу что то сделать в этой жизни, и языковый барьер тут совсем не причем!! Я общаюсь с индусами, африканцами, португальсами , канадцами, и тд. Я уважаю принципы правильности, но это не должно быть в форме агрессивности!!! Ну как хотите так и принимайте.)). Но я с удовольствием если чем-то смогу помочь, новеньким или дотошным, в удовольствие и в радость, буду стараться, юзать украинский язык, нет не мама меня не учила, моя школа этому не научила!!!! Но мы все люди и мы все обучаемый!!! Тем более тут там учат своему языку а он Английский!!! И это нужно ставить в приоритет, а не свое родное потому что так!!! Я не прав?
-
Кoмy нyжен xорoший заработок и рeaльнaя оплата? Пишите НА ЛИЧНУЮ СТРАНИЧКУ @NNIIKULLI4
-
Кoмy нyжен xорoший заработок и рeaльнaя оплата? Пишите НА ЛИЧНУЮ СТРАНИЧКУ @NNIIKULLI4