Імміграція до Манітоби
-
Я запитую Дмитра саме його особисту думку. Він знає більше ніж ми з вами, тому цікавить його бачення. Чому батьки які є першою ступінню рідства у всіх нормальних країнах, тут такими не вважаються. Чому можуть отримувати підтримку тридесяті родичі, але не ті, хто народив нас- платників податків цієї країни.
-
Це вимоги програми, а не думки автора. На офіційному сайті чітко пише хто може бути зв'язком. Щодо спонсорства батьків, то нас тут багато, хто пробував виграти ту лотерею, але так і не вийшло. І так, ви праві, буде повне забезпечення батьків на дітях через у випадку спонсорства.
-
Розповісти вам як виглядає програма, один шанс на тисячу її виграти та життя спонсорованого на повному забезпечені дітей?
-
давай не забувати якою ціною, ми маємо можливість переїхати до Канади
-
Будь ласка. Давайте чати пов'язані з Манітобою не перетворювати в новинарні. Тут і без того багато інфломації. Всі ми сидимо на інформаційних ресурсах, підписані на новинні чати і знаємо що відбувається. Наскільки я знаю таке ще допускається в фейсбуці, тому можете там робити дописи. Зрозумійте мене правильно. Всім болить сердце за те що відбувається. Але то точно не для цього чату
-
Подскажите пожалуйста, паспорт нужно положить в конверт? И что ещё нужно распечатать?
-
❗️Вінниця. Близько 90 поранених звернулися за допомогою до медзакладів внаслідок удару по місту. Півсотні з них — у важкому стані
-
Люди,🙏🙏🙏ну подскажите плиз,кто летел через В Канаду,через Германию, Францию и закончился безвиз были ли вопросы или проблемы в аэропорту при смене терминала,у нас безвиза нет в Польше находились в связи с карантином легально,а вот лететь никуда не летали и переживаем(!! Спасибо за ответ
-
Ви вказали, що близькими родичами вважається великий список людей.цікаво чому дозволяють будь-яких родичів, але діти не виступають близькими родичами для батьків. Ця дискримінаційна вимога стара як світ. Я не можу зрозуміти чим вона продиктована. Тобто, згрубша, я можу бути підтримкою для своєї старої тітки, але не можу виступити зв'язком для матері.