Імміграція до Манітоби
-
Добрий день) Підкажіть, будь ласка, яку суму вказувати на фед.етапі. Та що є фактично на рахунку чи ту що я не буду витрачати в період розгляду справи.
-
Сьогодні повернули $500 за номінацію від провінції, подавались рік тому
-
Я це розумію. І якщо мене не відберуть з пулу до лютого, то зроблю зміни. Мене більше цікавило, що трапиться якщо, після того як відібрали з пулу, та у процесі подачі номінації чи вже після подачі на номінацію, чотири роки стали трьома. Цікавить тому, що з 4 роками у мене є шанс, бо балів трошки більше ніж було у минулій вибірці, а з трьома вже менше.
-
Наталя хоче кікнути Анна з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А як сформулювати,типу я прошу вас змінити роботодавця в моїй номінації, тому що на момент подачі і по тепер працюю на іншого, вірно?)
-
Нужны люди на удалённый заработок, занятость 2-3 часа Пиши + в лс
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Ну так, і додайте скріншоти із емейлу, де видно, що ви подавали інформацію про зміну роботи
-
Дякую)
-
Доброго ранку група підкажіть довідка про несудимість у мене з України 23 року чи потрібно на федеральний етап з 24 го ?
-
Те, що є що є по факту.
-
Зараз присилають запит на нові довідки
-
Він працює ,але з затримкою десь в місяць ,півтора .
-
170
-
Довідка з поліції обов'язкова для усіх, хто 18+ років
-
Отримав AOR (подача аплікації 20 червня), також отримав запрос на police certificate для неголовного апліканта.Чи є обов'язковим це для неголовного апліканта? Також треба заплатити за біометрію на сім'ю з 4.Не можу зрозуміти яку суму платити (170 за сім'ю чи рахувати як 85 дол за кожного?)
-
Підскажіть як отримати police certificate з Чехіїї (хто отримував)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, як має виглядати файл опису до цифрового фото при подачі на ПР на федеральному етапі?
-
1) А адресу і назву фотостудії вони не вказали на задній стороні? 2) Як вони це написали? Від руки? 3) Чи додавали ви чек, коли відправляли це фото в аплікації?
22 Jan 2023, 05:40
202562/229775
2 minutes ago