Імміграція до Манітоби
-
Ви нормальний? Адміни, цей токсик до інших тут дозволений?
-
В сенсі
-
Доброго дня, маю питання. Як правильно рахувати робочий досвід з України. Якщо до прикладу я працював в одній компанії 10 місяців, потім була перерва і через пів року я знову повернувся до цієї ж компанії і пропрацював ще 10 місяців. Цей сумарний період можна рахувати, як 1 рік досвіді чи такий досвід не підходить? Бо в пошуку повідомлень схожої ситуації не знайшов. Дякую за увагу!
-
Бо дебіл 😂
-
Прийшов лист на здачу біометріі нарешті 😂
-
Не потрібно відразу кікати, а провести роз'яснювальну роботу Людина тут давно, можливо криза ментальна або ще щось
-
1 рік.
-
Не думаю, що такі жарти дуже доречні. Багато хто на нервах і так.
-
У Ванкувері тепліше, принаймі. А на Юконі є золото 😁
-
А ванкувер чи юкон чим кращі за Манітобу?😂
-
Переїхати можна відразу після отримання ПР картки, хоч у Ванкувері чи на Юконі. Ніхто тут нікого не тримає на ланцюгу.
-
Найкраще отримати паспорт громадянина Канади і їхати до Європи.
-
Повірте, дістати PFL це у ваших інтересах, не будете гнити в тій Манітобі наступних 5 років
-
Рахуючи скільки ми чекаємо на всіх етапах іміграційного процесу .., то все може бути 😀
-
Взагалі ні. Це дуже субʼєктивно, як на мене то Європа не дотягує по комфорту життя до Канади
-
Вже прошуся...назад в Європу
-
Ні, але не дочекаюсь коли поїду
-
Ви поїхали геть із Канади? Де обертається зараз?
-
Як протверезіє, назад може попроситися 😁
-
А як ви всі збираєтесь їхати в Європу? 😅 Ну реально цікаво, там же й з канадським паспортом лише бути туристом. Чи просто канадський паспорт - це щось типу запасного варіанту, який гріє душу?):
22 Jan 2023, 05:40
202604/231172
15 minutes ago