Імміграція до Манітоби
-
Вже прошуся...назад в Європу
-
Ні, але не дочекаюсь коли поїду
-
А ви в Румунії до Канади жили?
-
Так ніхто не тримає В Європі мабуть ще є якісь можливості. 🤷
-
Ну от, ця стратегія, ждати тут на паспорт, не виправдана. Треба валити звідси вже, бо інакше це втрачені роки життя
-
А що по вашому гнити в Манітобі ? Жити в гарному безпечному районі, працювати і розвиватись це по вашому гнити ? Ви мабуть з маленького села ( просліджується комплекс провінціала), бо якби прожили з десяток років в мегаполісі з 2 годинними пробками, чергами, конкуренцією, то по-іншому б оцінили Манітобу
-
І це не іронія Я дійсно за нього порадію коли він знайде що треба
-
Людині важко , от і все . Все буде гуд ✌️ що не робиться, то робиться на краще . Після цієї країни , ми всі дивимося на речі по іншому . От до прикладу ми знаємо , що якщо людина може просто рахувати , то прогрес 👏😁 . На цьому тижні на заправці ( виграла 55 дол , не вітайте програла більше 😁) даю їй ще 1 дол і кажу будь-ласка 1 квиток за 6дол і 50 кеш . Так вона стояла і не розуміла , що має робити . Я їй щераз роз'яснила не дійшло , поки інші не підключилися 🙄 пішла додому довбати дитину 5 років , щоб знала все . Для мене це не ок і гуд . І таких прикладів масу і також не збираюсь це приймати .
-
Ні, бо я обожнюю подорожувати. Тільки повернулася з Іспанії, до цього була в Домінікані , також трохи Банфу, Ніагари, планую в грудні кудись до штатів. Але це про подорожі. А жити мені подобається дім/зал/парки/робота. І що дуже важливо - без двохгодинних заторів у центрі міста та без черг в ТЦ
-
А треба було додавати чек?