Імміграція до Манітоби
-
Ну ви мабуть на такі подорожі з Канади всі збереження викидаєте🙈 А скільки би можна було за ті самі гроші подорожувати в Європі? Чому щоб полетіти в Іспанію треба викинути кілька тисяч доларів, летіти 30 годин в літаку з багатьма пересадками, і потім ще відходити від джетлагу два рази?
-
А що окрім Іспанії чи Італії в світі немає що дивитись? Європа то не є цілий світ!
-
Цікава думка . Але ж від себе не втекти . За подорожі треба теж платити , якщо ви фінансово незалежний ,то ті 2 тисячі не грають жодної ролі . Перевага Європи перед Канадою ,це знайомі нам вайби,та клімат ,але в плані заробітку ,тут вже складне питання .
-
Дякую!
-
А підкажіть будь ласка, з дії треба короткий чи повний витяг?
-
-
-
I’ll second that! Та сама історія, насправді. Ще скажу, що все в порівнянні визначається. Можу сказати, що зараз для мене, напевно, нема ідеальноі краіни, де би я хотіла жити на всі 100%. Цього року в мене було досить насичене літо. По-перше, була в Украіні. Почувалася дуже некомфортно, всюди напруга, водії-ідіоти (пробачте, але так і є). І це я не привʼязую до війни аж ніяк. І навіть на тлі прекрасного Львова, гарних кафешок з гарним сервісом , і найшвидших медичних послуг- їхала назад з думкою, що добре, що їду вже. Далі була в Німеччині, та частина, яка межує з Італією, Австрією, Францією і Швейцарією. Краса неймовірна! Всюди зАмки, квіти, термальні води . Але зовсім не привітні люди, дуже дивні правила , купа арабів і москалів, таке враження, що відсотків 70 від всього населення. Так, я не толерантна до того, вважаю, що Європа робить і вже зробила собі велику біду тим. В більших містах теж купа бомжів, переважно циганської зовнішності. Абсолютно не моя країна. В Канаді мені теж багато чого не подобається. Застарілі підходи й деякі технологіі, дуже повільні зміни у всьому, часом неадекватні умови для того ж працевлаштування. Весь той нетворкінг - ну теж таке собі. Купа абсолютно не амбіційних людей, які все життя розкладають консерви на полицях в магазині, і паралельно з тим нереальна конкуренція на щось за 20 тис ЗП в місяць 😂. Одним словом, всюди своі проблеми. Але тут якось дихається легше чи що, простір, я його відчуваю на всіх рівнях сприйняття. З Нью-Йорку верталась у Вінніпег теж з відчуттям - нарешті я вдома. І я ще вірю в те, що одним людям добре в одних географічних локаціях, а іншим в інших. І обʼєктивні причини й чинники тут ні до чого, це про внутрішнє відчуття.
-
Мені здається, що зараз вже ні. Це в сенсі рівня життя. Я бачу дуже різні історіі навколо. Канада у великій економічній дупі, простіть за слово. Але складно зараз всюди. Тому то питання пріоритетів - що важливіше кожній людині, умовні кафе в центрі міста чи більший розмах і можливості спробувати різні варіанти, не застрягаючи в одному місці.
-
Чи треба зараз його додати?
-
Добрий день. Може хто памʼятає/знає звідки підтягується дати поточного проживання? Федеральний етап, форма 5569-головний аплікант. Бо почала заповняти форми 3 дні тому, а типерь 11-й місяць. У неголовного апліканта дату змінила, а от у головного вона незмінна.. Чи то не так важливо? Бо вони там побачать у якому місяці почала заповняти?
-
В мене так само було Воно ставить фіксовану дату, коли почав заповнювати В мене так було 07 місяць, а відправила в 10
-
Ви так і відправили? Нічого не пояснювали?
-
Так, фіксує і все тут((