Імміграція до Манітоби
-
Та до нового року дадуть пр)) внас такаж ситуація
-
Так , просто надіслати їм нову в пояснити
-
Доброго вечора Сьогодні дістали номінацію провінції,але зараз збираємося купляти будинок. Чи можна змінити адресу проживання під час федерального етапу?
-
якщо ви зміните адресу під час очікування, то просто повідомити через MPNP webform Навіть якщо номінація прийде і там буде зазначена стара адреса, подаватися на ПР все одно можна. Якщо ви в очікуванні ПР карток і плануєте переїхати на іншу адресу, то потрібно повідомити IRCC і також НАЙКРАЩЕ замовити Canada Post mail forwarding service на 4 або 12 місяців. У цьому випадку, навіть якщо IRCC не оновить вашу адресу і відправить ПР картки на Стрий адрес, то вам Canada Post автоматично перенаправить дані листи на вашу нову адресу. Не економте гроші на mail forwarding при переїзді.
-
@western9 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Звільняюсь з роботи оскільки найшла нову . Я зараз на федеральному рівні . Чи потрібно мені в нього просити , щоб він зробив ROE ? Типу що наче він мене звільняє? Чи окей якщо просто новий job offer ?
-
Дякую! Спробую😎
-
Хочу поділитися своїм досвідом, можливо, комусь буде корисно. Після отримання AOR ми створили кабінет, але протягом трьох днів поспіль не могли додати аплікацію — система її не знаходила. Таким чином, ми втратили 3 дні ,питали з чату людей ,так і нічого не вийшло. Проблема була в наступному: в аплікації були я, чоловік, син (гр. Канади) та дитина від першого шлюбу, яка не іммігрує. Я написала на вебформу про проблему, що не можемо залікувати аплікацію, і виявилося, що потрібно було ввести 3 «family members », а не 4, як було вказано в аплікації з АОР . Тобто потрібно було вводити лише мене, чоловіка та дитину, яка не іммігрує.
-
Друзі, підскажіть, впевнений в когось був схожий досвід, працюю в компанії 6 місяців але скоро вона йде на зимові канікули (на 3 місяці) і всіх працівників відправляє на ЕІ але через 3 місяці знову зараховує. Як вплине на подачу документів по SWM така довга перерва в роботі, якщо я вийду умовно з березня і почну далі працювати на цього ж роботодавця? Чи варто шукати іншу роботу? В когось був схожий досвід підскажіть будь ласка 🙏 Dmytro @western9
-
Дякую вам за відповідь. Тобто це створює певні ризики при подачі документів і може стати фатальною помилкою, ліпше шукати постійну довгострокову роботу і працювати знову 6 міс…
-
Ну ви не зможете відповісти на питання, чи маєте ви постійний контракт -YES А це є важливий момент при заповнені заявці Тому що це і є вирішення вашого направлення Swm
-
Добрий вечір Форма ІММ5562 (про trips за останні 10 років) Підкажіть, будь-ласка,якщо людина була тимчасовим резидентом іншої країни(але зараз вже вже ним не являється),та ненадовго літала додому в Україну, то чи треба це вказувати як подорож з країни резидентства?Чи треба лише вказувати подорожі, які були не в Україну та не в країну тимчасового резидентства? Дякую
-
Вітаємо, Diana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо я відповідаю - NO, тоді я йду за напрямком SWO (6 міс. +мова+ гроші на рахунку)???
-
SWO була доступна українцям до кінця квітня. Тепер по тому стріму беруть людей, що знаходяться за кордоном. Фактично доступно лише SWM