Імміграція до Манітоби
-
Дякую, просто я тут зустрічав що хтось йшов за напрямком SWM а потім попадав у вибірку SWO, а виявляється що swo вже не актуальне з квітня, і я трохи заплутався. Тобто зараз у аплікантів лишається єдиний варіант працювати довготривало на 1 роботодавця. Фактично імітація в Манітобі лишилась за одним напрямком і без варіантів.
-
Вітаємо, Настя Пустова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Чому це нічого, ніхто не знає що буде в наступному році, як тільки Манітоба поверне звичайні нормальні вибірки то бал впаде… Як тільки Манітоба почне вибирати хоча б по 200-250 чоловік 4 рази на рік то думаю бал буде 820-835 Звісно якщо будуть вибірки по 50 чол раз в пів року то бал буде 870… Чи ви реально думаєте що є так багато «суперменів» з балом понад 875, бажаючих імігрувати через Манітобу..?)) Бал високий не через наплив іммігрантів з високим балом, а бал високий через відсутність вибірок
-
Мій здавав влітку
-
Доброго ранку,в мене таке питання, якщо у нас із чоловіком довідки про не судимість були витягнуті із дії у квітні цього року але ще не перекладені,то скажіть будь ласка чи потрібно нові витягувати якщо зараз будемо заповняти заявку на федеральний? Буду вдячна за відповідь!! 🙏
-
Щиро вдячна!😊