Імміграція до Манітоби
-
Так. Я думаю, що по факту зміни роботи. Бо у вас СВО
-
Підкажіть будь ласка,це відео ще актуальне?( чув що були якісь зміни і не хочеться подавати заявку на федеральному й етап з помилками)www.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk&ab_channel=%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0%7CUkrainianCanada
-
Так, переїзд у межах Манітоби, Вінклер. Це має бути з січня. Тобто я правильно зрозуміла, потрібно взяти Джоб офер, написати лист пояснення. Надіслати це через веб-форму в MPNP та ІRСС? Чи спочатку очікувати відповідь від МРNP, а тоді писати ІRСС? Та як завчасно це потрібно зробити?
-
Доброго ранку. Просто хочу уточнити дещо. Отримав LAA 30 квітня 2024 року, наскільки я розумію я був вибраний по програмі SWO, правильно?
-
Чи є якась різниця коли заповнюєш аплікацію на федеральний етап для SWO або SWM?
-
Велике спасибі👍
-
Я питала свекруху спробувати так зробити, але їй відмовили - сказали тільки один з батьків
-
Головне отримати ЛАА, та подати повну аплікацію на номінацію. Тоді можете міняти роботу, з погодженням офіцера. До отримання ЛАА 6 місяців починаються з початку