Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку всiм У мене ранковi недiльнi питання😊🐴 Нам в Сербii перевели довiдки про несудимiмть iз сербського на англiйську. Все добре,написали правильно прiзвище, iм'я. Але вони написали назву мого рiдного мiста( це потрiбно в довiдках сербських) - Belgorod - Dnestrovskiy, хоча у всiх iнших документах - Bilhorod-Dnistrovskyi. Просити,щоб переробили? п.с. вони не могли знати,як написано в iнших документах, а я не знала, що в полiцiйнiй довiдцi вони згадають - мiсто народження.
-
Ще кілька запитань 1. Сабмічена аплікація, федеральний рівень. Наявна помилка в Provincial stream, чи можна це виправити на федеральному етапі і до кого можна звернутись з цим питанням. 2. Не приходить запрошення на port1, це щось із фото, чи можна на цьому етапі внести правки, або зробити запит на зміну? 3. Нещодавно був переїзд, і відповідно змінилась адреса, чи можливо також внести зміни щодо неї на цьому етапі ?
-
Ще таке питання. Якщо я правильно зрозумів аплікант основний, який клеймив досвід роботи на провінціальному етапі, має у будь якому випадку надати докази що він працював у тих компаніях ? Якщо фірми більш не існує то можно прикласти форму ОК 5 з пенсійного фонду, але усе одно можуть зпитати референс з цієї компанії, теоритично? Депенденту не обов'язково доказувати і мати референси з міста праці з України? Вибачте за питання які вже напевно робили напевно сотні разів.
-
1. Всі документи про реєстрацію ФОП 2. Лист, що підтверджує вашу роботу на компанію/компанії. Аналогічні до тих, що просять наймані працівники. Але в тексті має писатись, що ви contractor, а не full time employee. Також має писатися скільки годин було надано послуг і за який період, і це має відповідати в розрахунку не менше 30 год на тиждень. 3. Контракти з компаніями. 4. Довідка про сплату податків в пенсійний (ок 5) за вказаний період. Витягуєте в ДІЯ 5. Довідка про доходи (витягуєте в ДІЯ). Там інформація про останні 5 років сплаченого єдиного податку. 6. Довідка про надходження коштів на ваш ФОП рахунок за вказаний період. 7. Акти не питали, але можуть 8. Податкові декларації не питали, але можуть. Все, вказане вище повинно бути перекладено перекладачем і завірено печаткою. ( скопіював з закріплених повідомлень)