Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, якщо подаєш ОК5 як підтвердження роботи в Україні, то потрібно написати LOE і що там писати щоб офіцер зрозумів що це за документи? дякую хто відповість.
-
У мене проблема в тому, що я показувала гроші на звичайному рахунку, там було набагато більше ніж треба, але я заклеймила необхідний мінімум. Я можу зараз закрити ліміти року і tfsa, і fhsa, але тоді на рахунку лишиться пару тисяч. Не знаю, чи варто ризикувати, бо по факту як буде дозапит, офіцер побачить той же рахунок з в 5 раз меншою сумою і офігіє 😂😂😂
-
Я подавала і tfsa і fhsa. Все ок
-
У мене були кошти розкидані на різних рахунках. Я робила виписки з усіх. В сумі була потрібна сума. Було видно що кошти мігрували з чекінга на tfsa та fhsa.
-
Я обіцяла, що вернусь з питаннями на федеральний 😁 Перше питання, поможіть будь ласка. Там де робота. Якщо була unemployed майже рік, пару місяців була в Німеччині в той час, пару місяців в Канаді вже. То маю це заповнити в 2 пункти? Чи можна вже тільки Канаду вказати? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, хто має відповідь. WES, Дмитро, підкажіть, будь ласка, якщо ви тут)
-
Всіх вітаю. 🖐🏻Питання ось яке. Чи є якісь варіанти, якщо батьки мають візи, щоб виїхати та заїхати до Канади, а дитина не має. Чи можливо щось зробити чи це все, фініт а-ля комедія? Нам терміново треба зʼїздити на Батьківщину, а дитині так і не ствердили візу ( бо куает коли був то була в нас одноразова віза). І ось вже два місяці висить запит дитині, без відповіді. Дякую заздалегідь
-
Так. Без гепів, все детально помісячно вказуєте
-
Я розумію що місяць в місяць. Я маю на увазі, звільнилась в 04.22, будучи в німеччині, потім на місяць поїхала в Україну, потім вернулась в Німеччину на 2 міс, потім знов в Україну на місяць. Потім в Канаду. Весь цей час була безробітня. Питання, це писати одним пунктом. Чи ото робити 5 окремих ? Бо там треба писати city /country де я була в той час.
-
Я б писала кожну країну, щоб співпадало з іншою формою - про ваші подорожі
-
Усім привіт! Пане @western9 підкажіть будь ласка Плануємо оплату за 2 дорослих і 2 дітей, АЛЕ - головний аплікант і одна дитина зараз в Канаді, і а інші двоє відповідно ні. Питання - чи правильно вибрали по оплаті, за подачу на федеральний за всіх, плюс 2 платежі за біометрію. А ще 2 платежі окремі за біометрію буде для тих хто за кордоном зараз. Дякую
-
Я б теж писала різними пунктами, оскільки ви ж подаєте паспорт, поїздки, адреси - все має співпадати. А потім в CV цей період поставити як один і приписати: я втратила роботу через війну, моє місце проживання було невизначеним, після приїзду в Канаду роботу знайшла за Х місяців, щоб офіцеру все було ясно і у нього в голові все зійшлося
-
Хлеб Творог Мясо Хэшбрауны Молоко Сосиски Колбаса
-
Дякую 🙂