Імміграція до Манітоби
-
Пане Wes підкажіть будь ласка, на федеральному етапі для основного апліканта, треба надавати доказ роботи тільки на тих позиціях що я клеймив для получення номінації від провінції, тобто ті роботи які я змінив за 10 років не обов'язково доказувати щось по ним, тільки по тим за яки я получив бали у провінції, чи я правильно розумію? Чи абсолютно усі з історії за 10 років?
-
Чи був у кого такий досвід? Я жила у Німеччині 5 міс і 2 тижні. Пишу - 03/2022 - 08/2022. Тобто як рахувати по місяцям, то буде 6… Але довідку про несудимість я не беру, бо нема 6 міс. Чи не виникне у офіцерів питання і що порадите робити? По штампах не видно нічого. Бо в серпні повернулася в Україну, а штамп не поставили.
-
В мене схожа ситуація, але я була в Польщі. Довідку додала. Їй було близько 10 місяців. Так IRCC запросило її обновити.
-
Доброго дня. Подався на ПР , статус in process. І наступна ситуація. Мені на роботі вже 3 місяці затримують зарплату , і я терпів бо подався на документи , думав отримаю номінацію та поміняю спокійно роботу )) але вже нема терпіння це тягнути . Хто може підказати що в такій ситуації робити і куди звернутися щоб вийти з цієї ситуації і ненашкодити процесу документів.
-
А детально 5 місяців, поїхала в Україну і повернулась ще на місяць, звідти вже в Канаду полетіла. До Польщі за два роки не поверталась
-
В моїх пейстабах пишуться години за місяць з 1 по 31, але ж фактично якщо у мене наприклад 120 годин за місяць, то я міг відпрацювати ці години за два тижні і два тижні сидіти дома. В той час коли EE потребує саме 30 годин в тиждень і не враховує години які були овер 30
-
Так
-
А ворк перміти коли подаються, я просто щось не можу пригадати, чи вони як additional documents ідуть, бо в обовʼязкових їх вроді як немає? Пробую згадати і не можу ніяк згадати чи я таке додавав.
-
Ін процес від липня
-
Може ))
-
Подаєтесь, замовляєте довідку, надсилайте довідку на веб форму, коли будете її мати