Імміграція до Манітоби
-
В мене схожа ситуація, але я була в Польщі. Довідку додала. Їй було близько 10 місяців. Так IRCC запросило її обновити.
-
Доброго дня. Подався на ПР , статус in process. І наступна ситуація. Мені на роботі вже 3 місяці затримують зарплату , і я терпів бо подався на документи , думав отримаю номінацію та поміняю спокійно роботу )) але вже нема терпіння це тягнути . Хто може підказати що в такій ситуації робити і куди звернутися щоб вийти з цієї ситуації і ненашкодити процесу документів.
-
А детально 5 місяців, поїхала в Україну і повернулась ще на місяць, звідти вже в Канаду полетіла. До Польщі за два роки не поверталась
-
В моїх пейстабах пишуться години за місяць з 1 по 31, але ж фактично якщо у мене наприклад 120 годин за місяць, то я міг відпрацювати ці години за два тижні і два тижні сидіти дома. В той час коли EE потребує саме 30 годин в тиждень і не враховує години які були овер 30
-
Так
-
А ворк перміти коли подаються, я просто щось не можу пригадати, чи вони як additional documents ідуть, бо в обовʼязкових їх вроді як немає? Пробую згадати і не можу ніяк згадати чи я таке додавав.
-
Ін процес від липня
-
Може ))
-
Подаєтесь, замовляєте довідку, надсилайте довідку на веб форму, коли будете її мати
-
В тому той справа, що ні. Якщо для SWM наприклад це я так розумію їх влаштовує, то для експрес ентрі - ні. Там окремо прописано, що якщо ви відпрацювали більше 30 годин, наприклад 40, то вони все одно зарахують лише 30, треба мати саме 52 тижня по 30 годин (якщо це фултайм)
-
Якщо ту довідку чекати місяць. То як думаєте, може подати на федеральний без довідки і замовити її зараз. То як запросять - я така - ось вам довідка. Питаю поради бо сама не знаю як краще 🤦♀️ з тими 5 місяцями.
-
Відгукніться хто робив довідку про несудимість з Німеччини 😁 Тикніть мене носом куди бігти, що робити, будь ласочка. Дякую!!!!!