Імміграція до Манітоби
-
4,5-5 міс до AOR і тоді по-різному: від 3 до N місяців.
-
Отож бо й воно
-
Ні перевірила за 10 років або з 18 років якщо вам наприклад 27 або менше
-
Та я начебто і не стверджувала. Дівчина написала що Тревел з 18
-
Юкон тимчасово призупиняє видачу номінацій працівникам
-
Ем, тобто все за 10 рокiв. Менi 37 рокiв, тодi з 27 рокiв🐴 п.с. якщо що не кидайтесь камiнням
-
Підкажіть ,будь ласка, при додаванні паспорта, зрозуміла,що лише першу сторінку потрібно завантажити. А сторінки з подорожами?
-
Добрий вечір. Можливо вже питали, але не можу знайти. Якщо загублено атестат про закінчення технікуму, що знаходився на окупованій теріторії.Наразі місто деокуповане, але заклад не працює і частково пошкоджений. Як його можливо відновити,тобто отримати дублікат і чи потрібно це, якщо це не головний аплікант? Можливо достатньо пояснювального листа. Дякую
-
Дякую 💐🌷🍀
-
Так)
-
Треба спитати чоловіка, він в Україні. Дякую
-
Не потрібно
-
В Дії підтягує?
-
Підскажіть будь ласка Федеральний етап. IMM5562. Travel history. Чи вказувати поїздку до Канади як подорож? І яка причина поїздки? І чи вказувати кількість днів?
-
Через мiнiстерство освiти, як варiант Але, я не знаю,скiльки то часу займе, вiйна ж У нас така сама ситуацiя у чоловiка, не головний аплiкант, на номiнацiю писала пояснення. Тiльки у чоловiка зник атестат.
-
Зробіть по відео. Там все чітко із цим пояснено.
-
Можете обійтись поясненням, якщо він не основний аплікант.
-
Латиницею.
-
Через Google maps всi адреси латiнiцей
-
Доброго вечора! Чи треба адреси за 10 років писати виключно латиницею, чи також якщо це відповідна країна, то кирилицею, ієрогліфами і ТД? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
203144/236870
3 minutes ago