Імміграція до Манітоби
-
Для ЕЕ обов'язково треба WES для диплома, правильно?
-
Я вчора читала на фейсбуці про відмову по СЕС. Через те, що людина подалася за своєю професією, яка в офері і є тір0-3, а по обовʼязкам то був нижчий тір Чи може бути відмова по provincial non EE, якщо виявиться що номінація була видала по неправильному ноку? Якщо людина була вибрана не через той нок
-
Нащо мені ця Європа, якщо є варіанти краще, як США, Японія, Корея, Австралія та Британія. Да і що робити в Європі, крім як туризм?
-
Вітаю! Таке питання, якщо довідка про несудимість датована 13 квітня цього року , але я літала в Україну в квітні на 2 тижні, чи потрібно брати ще одну довідку чи питань не мало б виникнути до цього, дякую😇
-
Здpaвcтвуйте! Ищу партнеров для долгосрочного взаимовыгодного сотрудничества. Если вы хотите провести свободное время продуктивно и увеличить свою прибыль, это предложение для вас! Мы предоставляем:🎓 -Полный доступ к инструментам и обучению -Поддержку опытных специалистов на каждом этапе -Возможность совмещать с любой другой деятельностью Условия:🧑🏻💻 -От $800 в неделю -Минимум затраченного времени -Гибкий график, идеально подходит для тех, кто ценит своё свободное время. От 21 года ! Для подробной информации обращайтесь сюда: Daniil
-
@banofbot