Імміграція до Манітоби
-
З Дії можна нові довідки згенерувати і перекласти. Ви можете подати старі, але може бути запит на нову довідку. У будь якому випадку ви можете подати старі довідки із аплікацією, а потім додати через IRCC webform.
-
Добре, дякую)
-
То обов'язково разом із військовим квитком надіслати military records form. Або чекайте додаткових запитів від IRCC.
-
Друзі, хтось щось чув по слотах на завтра?
-
IRCC webform використовуйте.
-
Як саме їх надіслати?
-
Ви пишете що є можливість по EE піти, А там ще вищі вимоги коштів, які повинні уже бути на ваших рахунках на момент створення профіля EE , там наче щось 14000 на людину наче
-
Якщо людина кваліфікована для Canadian Experience Class і відпрацювала 1 рік і має full time job, то гроші не обов'язково
-
Дякую 🌷
-
До 18 років ні.
-
Але дiти не заповнюють за себе 5406?
-
Отримав 4 повідомлення у приват, що IRCC returned PR application. У всіх та сама причина: неправильно заповнена IMM 5406. Апліканти не додали неповнолітніх дітей до форми, бо не правильно зрозуміли інструкцію. Дітей обов'язково додавати у Section B, незважаючи чи їм 2 роки чи 30 років. Section C - вказуєте деталі про братів-сестер. ВАЖЛИВО! Головний аплікант і кожен депендантс 18+ повинен заповнити свою IMM 5406!!! 5-6 місяців очікування на AOR пішло коту під хвіст. Номінація також прострочена, потрібно писати до MPNP, щоб продовжили номінацію. А це наново employment verification. Не робіть таких помилок.
-
Двоюрідні брати і сестри не рахуються ж?
-
А в чому прикол повертати, якшо можна до слати апдейт… На роботі таке саме, хтось «дюже вумний» придумав «надійний як швейцарський годинник» план і всі бояться поміняти 🤷♂️
-
Це базова інформація. Без цього аплікація вважається incomplete і не може бути прийнята.
-
Для мене це також не зрозуміло.
-
Ні, але half-brother or half-sister потрібно вказати.
-
А що з домовою книгою? Я можу отримати скан з батькiвського дому, але не зможу отримати скан домовоi вiд батькiв чоловiка. Та ще питання, я всюди написала свiй email в 5406( в iнформацii про сина, чоловiка, батькiв, брата). Це важливо?
-
Тільки дружина вказує сина, якщо ви його не усиновили
-
Ця форма виправляється за тиждень, якшо людина допустила помилку. І так ви праві, неможливо аор чекати майже півроку. Я ж кажу, ідіотизм, через боязнь хочаб шось мінять
22 Jan 2023, 05:40
203265/228929
7 minutes ago