Імміграція до Манітоби
-
А в чому прикол повертати, якшо можна до слати апдейт… На роботі таке саме, хтось «дюже вумний» придумав «надійний як швейцарський годинник» план і всі бояться поміняти 🤷♂️
-
Ця форма виправляється за тиждень, якшо людина допустила помилку. І так ви праві, неможливо аор чекати майже півроку. Я ж кажу, ідіотизм, через боязнь хочаб шось мінять
-
Ну так ставиться аплікація на паузу, як наприклад коли жінка не може пройти медікал через вагітність(ще один величезний ідіотизм, літаком летіть 12 годин будь-ласка, 3 наносекунди х-рей ні ні, ви шо) і дається час виправити помилки, або через дозапит. Ми знайшли невідповідність, будь ласка виправте.
-
Скажіть, будь ласка, чи треба мені вказувати також дорослого, одруженого сина моєї дружини від першого шлюбу (не усиновляв)? Чи достатньо буде їй вказати його у формі 5406?
-
Це ж поки чекаєш можна з глузду з'їхати. Пішла перевірила чи все ок🤣Чоловік вже сказав, що інтернет мені відключить
-
Вікторія, він вже дядько і має свою сім"ю. Він не депендант.
-
Доброго дня .Підскажіть будь ласка.Чи потрібно робити переклад внутрішнього паспорту для подачі на федеральний етап ? Дякую