Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір подались в кінці березня на ЕОІ (бали низькі 700 )без мови ,по тір 2 до сих пір нічого немає,незнаю що дальше робити ще чекати чи по якісь інші програмі подаватись !Щось порадьте !
-
Добрий день, підскажіть будь ласка Отримав номінацію але на стару адресу, чи це окей?
-
Доброго дня. У когось вже був успішний досвід подачі нової справи про несудимість? Тобто після якого у вас не просили різні дозапити як «пришліть нам оригінал і т.д.» Бо в мене є витяг від липня з штампом і нові , хочу підготувати свіжі на АОR бо при подачі мав 10-ти місячні справки про несудимість. Не зрозуміло чи вони там вже адаптувались до нових витягів чи краще їм дати від липня справку щоб не писати листи пояснення що це оригінальна справка а не копія . Короче , якщо у когось був успішний досвід і дозапити не відправляли після надання справою нового формати , прошу відгукнутися .
-
А може якось по професії є вибірки чи там теж потрібно високий бал?
-
Я розумію але мову з нуля так скоро не вивчиш
-
Вас мусять обрати з пулу усіх кандидатів. З такими балами Ви наврядчи будете обрані
-
Пане @western9 Підкажіть будь ласка чи треба писати в Манітоба Імігратіон Центр якщо мені видали номінацію з однією назвою посади, а сьогодні мене перевели на іншу посаду з іншою назвою. Чи не виникне потім проблем що в номінації написана одна посада а на федеральному етапі інша?
-
Дякую!