Імміграція до Манітоби
-
Да, в кожного індивідуально. Но якщо уряд хоче найсвіжіші довідки, ця інформація повинна десь бути, я такої не бачив, тоді люди б знали, а так завжди до запити.
-
В моїх теж нема, це потрібно самому враховувати) те що буває приймають довідки яким більше року я вважаю що це тільки поодинокі випадки, як говориться все на розсуд міграційного офіцера)
-
Хто Вам сказав що не підходить?
-
Думки розійшлися, хтось говорить що все ОК, хтось говорить що запитували саме з консульства. Але все-таки більшість довідок підходить з Дії і сумніватись в цьому надихають ті самі рідкісні випадки😁
-
Звісно сподіваюсь що все буде добре, бо чесно вже дах трохи їде😁 від усього цього 😁
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Чи потрібно у IMM5669 вказувати trade union якщо він у Канаді? І чи потрібно додатково вказувати роботу розділі у government positions якщо це робота на City of Winnipeg, не поліція. Дякую.
-
Я тільки 2 грудня відправив заявку на провінцію. Чекав рік досвіду в Канаді.
-
В мене теж саме, два роки в Канаді, і одні думки щодня щоб було все чудово і отримати permanent resident, но все більше розчарувань що це важко з різними дозапитами, і все індивідуально.
-
Або, починають відсіювати людей.