Імміграція до Манітоби
-
Щоб не 6 місяців а рік, бали.
-
FYI. Навіть людина, яка подалася по ЕЕ, також отримала PR application returned, повністю повернули справу, наново подаватися. Довідка із Китаю не підійшла. Такі справи. Якщо у вас ЕЕ профіль, ви подавалися через EE+MPNP, і вам повернули справу, то потрібно наново створити ЕЕ профіль (попередній вже недійсний вроді), написати до MPNP через вебформу, щоб видали номінацію у новий ЕЕ профіль.
-
Для балів!
-
Для чого рік досвіду?
-
А ще коли працював 4 місяці із думками що через 2 місяці подаєшся, а потім тебе звільнили і починай все з початку😁
-
Ті що збрехали, то ясно, але чесні люди не повинні страждати через таких.
-
Так купа людей дозволяла собі брехати в аплікаціях, а потім ще розказувати іншим, що так «прокатило», тому нема чому дивуватися, що будуть перевіряти детальніше
-
Довідку від чоловіка прийняли, а від дружині ні. Дурдом якийсь. Така сама довідка. Я думаю, що якась помилка.
-
@western9 підскажіть будь ласка 🙏 Що у чаті, що у інтернеті, хтось пише вказувати, хтось ні, бо це у Канаді вже.
-
У мене так було, три мiсяцi давали години, на четвертий перестали, шукала iншу роботу
-
Підскажіть будь ласка! Я подала заявку і заповнила графу з коштами. І коли прийде запит на додавання документів мені цю суму треба показати тільки з одного акаунту головного аплікантів, чи я можу взяти виписку з канадського банка чоловіка і з мого революту?
-
Цікавить таке питання: якщо таким чином повернуть аплікацію по програмі возз'єднання сім'ї, то неможливо ж буде подати аплікацію заново, бо програма ж закрита? Чи як?
-
Я тепер теж перевірю, що я там заповнила, щось я втомилася від тих документів, робили хоча б скидку, що ми покинули свою країну в стресі і тут ще треба цей квест проходити і весь час переживати про ці документи…
-
Та то жах. І кожного дня якісь нові повідомлення про повернення
-
А вони не сказали, що саме було не так з довідкою з Китаю? Бо у мене теж звідти є довідка, але вона була взята півтора роки тому, коли ми звідти їхали… от тепер думаю може нову замовляти 🫣
-
Просто тупу відписка, що довідка не відповідає стандарту і дали лінк на веб-сайт посольства у Канаді
-
Вибачте, тоді ще питання. Як думаєте, чи можна зараз підкріпити стару довідку, і поки чекаємо на AOR, зробити нову і надіслати її пізніше? Бо з Китаю це займе десь місяць 🫠
-
Угу. Прлцентів 90😅
-
чим більше дивлюсь на різні історії з чату, тим більше переконуюсь, що дуже багато залежить від офіцера, який переглядає справу
-
Так, можна
22 Jan 2023, 05:40
203413/229593
21 minutes ago