Імміграція до Манітоби
-
Угу. Прлцентів 90😅
-
чим більше дивлюсь на різні історії з чату, тим більше переконуюсь, що дуже багато залежить від офіцера, який переглядає справу
-
Так, можна
-
Фух, дякую 🙏🏻
-
Всього 2 тижні із хвостиком. Дуже швидко.
-
Сьогодні прийшли ПР картки. Це я додаю останній крок до нашого таймлайну
-
У мене питання, перекладачка перевела документи, та написала дiвоче прiзвище та прiзвище батькiв через "s". Мама сьогоднi менi подзвонила та каже, що там повинно бути не "s", а "z". Що з цим робити?((( У них в загранпаспортi , через z
-
Доброго вечора! @western9 , Підкажіть, будь ласка, отримав номінацію від MPNP. На етапі заповнення заявки на федеральний рівень, роботодавець зберігає робочі місця але відправляє всіх працівників на простій, відповідно, після більше року роботи це вже не буде full time на певний період часу. Чи можна на даному етапі змінювати працедавця і на скільки це критично? Що краще, залишатися в поточного працедавця /не буде full time певний період/ чи змінити роботу. Дякую!
-
А в секції С там же потрібно тільки для членів сімʼї страшне 18 років. Тобто якщо брату 15 років то його данні вносити не потрібно?
-
Навіть 11 днів після єкопр. Це нам за те, що номінація була в процесі 4 місяці 😂
-
Тепер ви можите видихнути.
-
Ні, всіх. Де там пише, що вказувати тільки тих, кому 18+ років? Там пише, що форму заповнити потрібно для себе та для тих, кому 18 і більше років.
-
Зробіть правильно, якщо є можливість
-
На Cuaet також через s
-
Міняти. Напишіть перекладачу, це пару хвилин справи
-
Я не заповнив сестру молодшу дружини котора живе в Польщі і не збирається сюди приїжджати і ми не плануємо ніколи запрошувати .
-
Тобто, дружина повинна була у своїй 5406 вказати свою сестру. Якщо ви не вказуєте родичів, то ви не зможете їх потім запросити до Канади.
-
Якщо не вказав сестру дружини то пітрібно форму відправляти?
-
Ні, їй окрему форму не потрібно. Але ту доньку чоловік обов'язково вписує у 5406 у Section B
-
Скажіть будь ласка якщо я головний аплікант у чоловіка є донька старше 18 років і вона не імігрує ій не потрібно цю форму окремо від себе заповнювати правильно? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
203430/229857
5 minutes ago