Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, з якого віку потрібен дітям стаді перміт, мій співробітник сказав, що приїхали по візітор рекордс, і ходили в школу, але на імміграцію переробляли на стаді перміт, так точно потрібно робити ?
-
Я тільки що перевірила, заради інтересу - я маю доступ до свого акаунту CUAET без проблем і там досі є вся інформація в всі дані
-
дякую!
-
Якщо у вас помилка у формі, але ПР аплікація вже подана, то потрібно скачати форму з canada.ca, заповнити та відправити через IRCC webform
-
що там по аор? комусь сьогодні дали? пару днів нічого не бачу в чаті🥲
-
Добрий вечір. Мені здається що я теж невірно зрозуміла цей блок і дітей не вписувала, була впевнена що діти тут вказуються лише якщо їм більше 18 років. Дітей вказувала як депендантів і заповнювала інформацію про них в інших формах. Подала аплікацію в кінці вересня. Зараз можна дослати виправлення через веб форму, чи чекати запиту?
-
Скажіть на пр вони звіряють ту інформацію яка подавалась на куает якщо роки не співпадають....
-
Цього ніхто на 100% не знає - що вони перевіряють і що звіряють. Але випадки звіряння з CUAET у чаті вже писали. Тому ви собі зробите гірше, якщо у вас суттєво буде відрізнятись інформація
-
Акцент створювався через електронну пошту, тому логічно що можна в пошті знайти всю інформацію, коли які листи приходили
-
Доброго вечора всім. Федеральний етап. Питання про військовий квиток. Чи потрібно приписне чи лише сам квиток від корки до корки відсканувати та перекласти?
-
Друзі які заповнювали забули пароль на себе писали
-
Ви повинні спробувати зайти в аккаунт, який створювали для CUAET, там зберігається інформація (щойно навіть перевірила заради інтересу - у мене все досі там є, ще з 2022 року)
-
Підскажіть будь ласка чи можна міняти роботу після портал 2? Чи треба чекати екопр, чи аж пр картку?
-
Добрий вечір, підкажіть в розділі про подорожі, якщо була подорож в декілька міст в одній країні, але штамп в паспорті стоїть лише з одного міста при вʼїзді в країну, чи потрібно писати ті міста в яких були, чи тільки те місто в якому ставився штамп?
-
Як є військовий квиток, то приписне вже не є дійне якщо я не помиляюся.
-
Вагаємось😁
-
Саме так
-
В принципі, то вже 99.9% ПР :) Самі вирішуйте 😁
-
Досилайте зараз бо можна дочекатись не дозапиту а повернення
-
А щодо пустих сторінок, вони потребують перекладу або достатньо сканів?
22 Jan 2023, 05:40
203466/230616
14 minutes ago