Імміграція до Манітоби
-
А в формі 5406 , якщо заповнюєш для форми , то потрібно вручну підписувати, бо в мене не підписує електронно. Натискаю клавіші і не вписує імʼя . В інших формах все працює в цій формі не вписує. Хтось знає що робити?
-
Бо в мене ліцензійний адоб і не працює. Тепер ясно. Дякую
-
Треба підписувати синьою ручкою і сканувати документ
-
Ви не знаєте хто має підписувати форму 5406, якщо я головний аплікант заповню на свою дружину цю форму ? Вона , чи я ?
-
На скільки я знаю, то підписує той на кого ця форма заповнена як на представника
-
Вибачте за додаткове питання. Якщо я заповнюю , то і підписувати я мушу хоча форма буде за дружину ?
-
Наче написано не так як в аплікації. Там написано, що головний аплікант має заповнити, а тут просто перелічені персони і написано що кожен має заповнити власну копію, тобто якщо я заповню на дружину то вона має підписати цю форму?
-
Тобто якщо в мене є родичі менше вісімнадцяти то форми на них не заповнюю, але в особистій формі зазначаю як інформацію про всіх братів та сестер рідних?
-
Тобто для родичів яким 18+ , але інфу про братів і сестер яким і менше 18 ? Я правильно зрозумів ?
-
Ось , що пан WES відповів. Щось я заплутався . Так та секція точно для всіх братів сестер чи тільки для 18+
-
Ось людина писала.
-