Імміграція до Манітоби
-
Він тут не зміниться. Будуть приходити е-мейли з подальшою інформацією
-
Після того як заповнив федеральний етап просто чекати поки цей статус зміниться?
-
аор зараз 4+ місяці менше 6 ми вже чекаємо 4 місяці
-
Скільки часу займає також до 6міс?
-
У мене ця форма якось не так виглядає
-
я поняла Дякую 🌷
-
Доброго вечора . Таке питання . У формі ІММ 5669, у список адрес проживання , якщо людина служить в армії, то теж потрібно вказувати адреса проживання , хоч вони змінювалися часто а деякі місця не мають адрес . Як має бути правильно в цьому випадку ?
-
Це хочуть її виправити/або додати інфу,щоб надіслати через веб форму)
-
У закріплених є відео, у ньому сказано що треба власноруч підписувати, а що ні. Ця форма роздруковується і підрисується рукою
-
Аааа👀
-
Бо ви заповнюєте її онлайн,а це скачена форма
-
Питання стосовно підтвердження стажу, якщо аплікант працював як підприємець в Україні, як підтвердити цей стаж?
-
Щиро дякую , а у Personal details, ви вписували військову також службу , чи лиш працевлаштування? Бо в тій формі є окремо Мілітарі
-
Всім привіт, питання по фед подачі. Я правильно розумію, що в розділі Travel documents and passports. Треба тільки закордонний паспорт. А police certificate and clearances Тількі довідку за несудимість з України ?
-
Доброго вечора. 1. Чи потрібно на федеральному етапі додавати атестати зі школи і ворк перміти? 2. У military record - досить загрузити документ з резерв+? Дякую наперед😊
-
Я вказувала адресу мешкання. Служба то як робота.
-
Добрий вечір. Я розумію вже питали про це. Підскажіть як заплатити за заявку на ПР. С карточки не знімає всю суму. Як це зробити? Дякую
-
У вас ліміт позволяє?
-
Зараз спробою але там не має CV number
-
Скажіть будь ласка , на федеральному етапі чи треба відмічати в аплікації дитину яка родилась в Канаді що вона супроводжує вас (accompanying), чи ставити -ні ?
22 Jan 2023, 05:40
Post 203498 of 227132
6 minutes ago