Імміграція до Манітоби
-
Федеральний етап
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка ось переклад свідоцтва та додатку Чи потрібно мені окремо підгружати скан свідоцтва з нотаріальним підтвердженням чи цього достатньо? Я не завіряв але не знаю чи потрібно?( Дякую
-
Приветствуем ! В наличии: большой ассортимент cuгарет тaбaka, cнюca. Так же продаем ЕІf bаr, Нееts ,Nео и Теrеа. Устройства Iqos и Glo Также доставляем продукцию под заказ из Украины (Лекарства, косметика и тд )
-
Вітаємо, Ждём всех курящих в лс 💨! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую
-
Цього достатньо, в афідевіті є вся необхідна інформація
-
А ви додавали мілітарі?
-
Поділіться додатком де ви то все так писали 🥹 Мої найщиріші вітання 🫂❤️