Імміграція до Манітоби
-
@politikin хоче кікнути @smokesmoke1 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Мала на увазі кредитний ліміт, але люди он кажуть що можна зверху докинути і так оплатити
-
це ж зараз треба змінювати знову всю інформацію скрізь 🙈добре що я вихідна
-
Countdown називається:)
-
скоро йдем відмічати ☺️ чекаю на твій таймлайн 🥹
-
ні, взагалі нічого про військову службу. він і не служив і на обліку ніде не був. проживав в Польщі після повноліття
-
Довідка як для підтвердження довідку? Як ви там працювали, то так
-
Рада за тебе дуже! 🥹
-
і да, то всіх любимий* Монреаль розглядав нашу справу)
-
Скажіть, будь ласка, знайомому на етапі розгляду номінації прийшов запит підтвердити свій сімейний статус. Він одружений, при подачі прикріпив сертифікат про одруження, але статус відмітив Separated, тому що з дружиною більше двох років не проживає і вони з дитиною в Канаду з ним не іммігрують. Що саме зараз йому треба відправити у якості доказу, що його статус Separated?
-
ого 😄 прикольно)) дай Бог вам терпіння дочекатися вже нарешті ecopr ☺️ 🙌🏻
-
Вітаю! Першу частину можу себе забирати, як і мій шлях. Дати ти ж самі (Eoi, laa, pr application, AOR) - все в один день с вами :) eCOPR ще немає, але вже Portal 2 був, тож вже тільки чекати
-
Добрий день! Чи знає хтось чи буде консул з Торонто у Вінніпезі цього місяця? Не бачила поки повідомлення про це
-
Або дублювати unemployed ,або n/a
-
@politikin хоче кікнути @zTAHRz з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
💋 Интим Фоточки / видео / переписки Любой девушки😱 🔞 Всё это можешь найти здесь 👇 @okolus_find @okolus_find @okolus_find
-
Нічого не чекала, одразу оплатила
-
Доброго дня. Підскажіть як правильно записати академічну відпустку в університеті. Пр подачі на іедеральному рівні?
22 Jan 2023, 05:40
203622/232166
30 minutes ago