Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Чи була в когось ситуація що видали сертифікат на номінацію по SWO Але подача була по SWM ?
-
Дякую за відповідь 🙂 Просто як вияснилося це має значення при заповненні на федеральний уряд Я тепер незнаю чи листа писати до Манітоби Може хтось вирішив це питання і може мені підказати 🤗🙂будь ласка
-
Якраз передивлятися відео , десь мені промелькнуло колися
-
Ну не повинно бути проблем як вони і написали мені.
-
Дякую вам безмежно Тобто можна подавати і все буде нормально І пишуть що можна змінювати роботодавця? Вірно ?
-
Сьогодні отримала відповідь від MPNP, теж отримала по SWO: “Please note that as a Ukrainian applicant, your stream will automatically be switched to the SWO if you qualify, which will remove any restrictions on employment in Canada and help avoid future unforeseen circumstances. IRCC has been informed about this switch” Писали листа десь місяць тому.
-
Де саме в ПР аплікації ви вказуєте чи SWM or SWO? По друге, я вже писав, що це прерогатива провінції яку видати номінацію. Якщо хочете, ви звичайно можете писати, щоб вам переглянули номінацію, але це буде від тижня до кілька місяців. Не знаю нікого, щоб змінював номінацію із SWO на SWM. Всі подавали на ПР так як є.