Імміграція до Манітоби
-
Рік, більше?
-
Akkerman😁😁
-
ні, ті що були
-
Виходить, що вони не отримали оплату. Вони надсилали вам запит щоб ви підтвердили що оплатили, А ви не відправили.
-
Привіт, маю 2 питання: 1.Як я зробив новий ворк перміт і новий паспорт, то на федеральну заявку треба додавати і старий ворк перміт і старий паспорт до нього, правильно? 2. В тій формі де треба вказувати наявні гроші, треба вказувати всі гроші що маю на рахунку? Чи вистачить вказати суму трохи більше мінімально потрібної(наприклад 12000)?
-
1. Так 2. Достатньо вказати рахунки, де є необхідна сума
-
Підкажіть будь ласка а яку категорію грузити MILITARY RECORD, приписне з перекладом і Letter of explanation?
-
Перевірте спам в емейлах. Information requested означає, що запит направлено. Це може бути не тільки роботодавець чи аплікант, а й посольство Канади в Україні для уточнення вашого досвіду чи освіти, яку ви клеймили для балів.
-
Скажіть будь ласка хто стикався з тим що інформація в профілі змінилась information requests, але ні мені ні роботодавцю нічого не приходило що саме потрібно, куди звертатися в такому випадку? Дякую
-
Що ви маєте на увазі? У нас за умови слб 4 в сумі 830 балів, можливо цього не достатньо щоб отримати лаа на наступну вибірку, але прохідні бали так чи раніше зменшується.
-
Дякую, тут ніби все вже перевірено і в спамах і скрізь , але нічого не має 🤷🏻♀️тому і хвилююсь , думаю чи це не якась просто помилка
-
Це зрозуміло, тобто в нашому випадку потрібно буде довго чекати допоки бали не упадуть?
-
Мається на увазі, що чим більше, тим краще. 4 зараз замало, навіть при ваших непоганих 830 зараз це недостатньо, щоб пройти.
-
А нікуди не писали ? Тому що думаю можливо написати кудись ? Все ж ніби дозапрост документів🤷🏻♀️🤦🏻♀️
-
перерив весь чат не знайшов куди його пихать
-
У мене так було. Десь місяці зо два так весіла заявка. Потім дали номінацію.
-
Там є щось про military. Наберіть це слово там в строке
-
Дякую
-
Так
-
@western9 Пане Wes підкажіть будь ласка на федеральному етапі в яку категорію завантажувати MILITARY RECORD, приписне з перекладом і Letter of explanation? Additional Supporting Documents - OTHER?
22 Jan 2023, 05:40
203802/231838
4 minutes ago