Імміграція до Манітоби
-
Немає такого, як рік. Можуть в будь-який момент попросити оновити довідку, навіть, якщо менше, ніж рік. І пропустити довідку, якщо їй більше, ніж рік.
-
Людина має довідку. А зараз просто обновляє. Не путайте
-
Можливо краще правильно зробити і не спішити, щоб не завернули там же пише довідка має термін дії рік. Чому ви кажете дорогоцінний час, там ніби часу багато дають ...я по своїх помилках бачу що краще все правильно робити. Не знаю....
-
А ще таке питання ,я залінкувався в gckey думаю що вірно )бачу свою стару біометрію коли здавав та дружини теж бачу ,но там табличка як би зі статусами там написано що біометрія не потрібно ,но я отримав лист на здачу біометрії ,чи це окей і у всіх так було ?
-
Вітаємо, Yuliia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У мене знову питання👀 Потрiбна колективна думка У мене завтра будуть правильні переклади документів, і я хочу додати скани паспортів батьків (щоб було видно, яке прізвище у моїх батьків, як воно пишеться) плюс пояснення помилки. Куди додати скани паспортів батьків та пояснення? Це заповнюю федеральний етап