Імміграція до Манітоби
-
А ще таке питання ,я залінкувався в gckey думаю що вірно )бачу свою стару біометрію коли здавав та дружини теж бачу ,но там табличка як би зі статусами там написано що біометрія не потрібно ,но я отримав лист на здачу біометрії ,чи це окей і у всіх так було ?
-
Вітаємо, Yuliia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У мене знову питання👀 Потрiбна колективна думка У мене завтра будуть правильні переклади документів, і я хочу додати скани паспортів батьків (щоб було видно, яке прізвище у моїх батьків, як воно пишеться) плюс пояснення помилки. Куди додати скани паспортів батьків та пояснення? Це заповнюю федеральний етап
-
Навіть з поясненням ускладнюйте Мені здається Вони не мігрують з вами
-
Навіщо пояснювальний лист?) у вас же правильні переклади уже будуть
-
@western9 Підкажіть, будь ласка, чи я правильно зрозумів? Якщо сім'я з трьох людей (чоловік, дружина і вже повнолітній син 19 років) подаються на федеральний етап, то платіж зараз буде 1525 х 3 = 4575 Cad. + 170 cad за біометрію. Все правильно? Цікавить саме платіж за сина, якому 19 років, - платіж уже як за дорослого 1525 cad чи як за дитину 260 cad? Дякую.