Імміграція до Манітоби
-
Ну це не має значення до вас, тих людей які мігрують. Це не депендет Вирішувати вам Але спробуйте не переборщити
-
Вони замiсть z, написали s( я вчора побачила фото паспорта мами) я хочу додати виправленi бо це зв'язок з батьками, щоб потiм не було питань,чи вони дiйсно мої батьки , я хочу забрати їх з України (плюс бабуся 83 роки, 4 коти, 4 собаки). Усі документи мають збігатися.
-
Цікавлюся для колеги. Ця дитина вже давно працює і це трохи збиває з пантелику.
-
Так, якщо хлопця рахувати по 260$,то все правильно. Дякую! 1525 $ складається з processing fee - 950$ + right of permanent residence fee 575 $. Чи правильно я розумію, що цих 575 можна сплатити пізніше (після AOR), коли прийде відповідний запит?
-
Я розумію, що це вигідно по часу заплатити за все відразу. Я теж платив відразу за всіх нас трьох у своїй заявці. Але людям зараз трохи складно стягнути всю суму. Тому розглядають різні опції, а тоді собі вже вирішать як їм краще.
-
В мого чоловіка на номінацію теж переклад був трохи не вірний через транслітерацію з різних мов, одразу і не помітили так і подали. І коли подавав на куает, то в батька його прізвище в паспорті було через «H», як і у всіх інших з родини. А потім мусили вказувати через «G», бо так у новому паспорті. Наче буває, а наче і різні привіща вже виходять. Та на федеральний просто подали виправлені переклади, а батька вписали так як в актуальному паспорті. Не потрібно додаткового навантаження через це на офіцерів. В разі чого вас попросять надати пояснення, але скоріше за все ні. Я сама дуже багато думаю чи правильно ми все вписали, може і додали чого зайвого навіть. Але дійсно чим більше думаєте, тим більше будете мати до чого докопатися до самої ж себе. Все буде гаразд 👌🏻