Імміграція до Манітоби
-
Я маю на увазі, чі не буде федералка аргументом для подовження візітор рекорда?
-
Ок, але потім що робити? Візітор рекорд, чі подаватися на федералку?
-
Обов'язково продовжити паспорт, щоб не було проблем. Дитина не може бути у Канаді без документів. Із подовженим паспортом подаватися на візитор рекордс, і на ПР. Потім додасте новий паспорт
-
Звісно. Дочекаєтесь AOR та отримаєте bridge work permit до рішення фінального
-
Доброго дня. Тоді в тему паспортів: чи варто подаватись на федеральний етап, якщо до кінця дії паспорта головного апліканта залишився рівно рік, а зробити новий не дозволяє резерв+ (просить з'явитись в тцк для уточнення даних)?
-
Яким чином? Його дадуть довше ніж дія паспорта?
-
Прийшла сьогодні номінація! Подавалась 9 червня, SWO)
-
Wow. Вітаю! Я 27 червня, чекаю
-
Навіть якщо не було, то краще заповнити форму про military, хоча вона і не обов'язкова, але її майже у всіх дозапрашують, навіть у деяких жінок. Якщо не служив, то всюди в формі поставити N/A. Та додати який є воєнний документ на руках. З перекладом.
-
Привіт, а що за military record, це якщо була служба, то це потрібно підгружати?
-
Все буде🙏 у мене in process був 2 місяці приблизно.
-
Доброго дня .Підскажіть будь ласка ,отримали номінацію CWO. Прийшла тільки на заявника .так має бути ?чи повинна бути на кожного члена родина ,який їде разом з заявником? Дякую
-
У нас вже 5й місяць 😭
-
Дякую !
-
Так і має бути
-
А в волмарті можна зробити фото для пр?
-
Чи можно в період очікування федерального этапу змінювати роботодавця,та звільнятися з роботи ?Хтось знає ?
-
Я так само переживала, бо змінився статус 1 листопада, як і в багатьох. І всі отримували номінації в той же день, а мені от сьогодні прийшла)
-
Моє терпіння покинуло мене минулого понеділка 😂 коли всі навкруги почали отримувати номінації, навіть хто подавався пізніше)
-
Тут головне набратися терпіння, я 17 липня отримала PFL і вже думала, що все-кінець.
22 Jan 2023, 05:40
203988/230800
2 minutes ago