Імміграція до Манітоби
-
Та ви шо) Я вчора тільки подав документи на федеральний етап. Тепер не відомо скільки чекати. По мілітарі вирішив що якщо не вимагають то і давати не буду, а якщо запросять то тоді надам. І по документам я вантажив далеко не все, окрім обов'язкових дав тільки свідоцтво про одруження, CV, і справу з роботи. Подивимося чи будуть запроси на інше
-
Я по ітогу не завантажив ці документи. Але написав в поясненні що типу не служив бо вчився в інституті, а після пішов працювати за професією і не був призваний.
-
Чесно кажучи я не є прихильником надавати якусь інфу поза вимоги...
-
Та хоча б отримати швидше ніж воно буде збільшуватися 😅
-
Та скільки можна??? Вони шо людей позвільняли?
-
Довгий. Не довгий це 6-7 місяців. А 12 це жести як довго. Ага бачим ми ту безпеку коли іранських катів і терористів пускають на ізі
-
Дмитро підкажіть будь ласка чи потрібно у personal history вказувати безоплачувані відпустки по догляду за дітьми до трьох років? Якщо так, чи не буде проблемою що у референсі з роботи вказано що з дати прийому і по теперішній час, хоча зараз дружина у декреті?
-
Підкажіть будь ласка про Personal history. У мене були два роки коли я працював за кордоном: 2 місяця працював потім повертався додому в Україну на місяць, потім знову їхав за кордон на 2 місяця працювати і знову повертався до дому на місяць. Так вот питання, мені за кожні 2 місяця потрібно вказувати адресу проживання за кордоном і адресу в Україні коли я повертався чи достатньо тільки адреса за кордоном?
-
Так,все норм