Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, заповнюю ЕОІ по відео Дмитра і виникло питання про Previous work experience in Manitoba(6 month or more)за який дають 100 балів. Чи можна його клеймити якщо я безперервно працюю майже два роки в Манітобі? Бо відчуття що щось не так тут🤔 У відео Дмитро ставив галочку що так.
-
Нічого не запрошували.
-
Підкажіть будь ласка, заповнюю анкету (IMM 0008) на фед. І там треба вказати всі країни де я жив більше 6 місяців за останні 5 років. Це з листопад 2019 по листопад 2024. Я жив три періоди в Польщі, але перший період розпочався з червня 2019 по лютий 2020(його потрібно вказувати?) і якщо так, то там тільки можна вказати два періоди (як можна додати ще один?) чи може його взагалі не вказувати ? Надіюсь у мене вийшло пояснити моє питання😅
-
Це були такі роки, коли в 2022 за місяць номінація, а до середини 2023 за 3-4 міс ПР. Зараз інші реалії. Проте, зараз знову йде на скорочення термін отримання номінації (можливо у зв'язку із зменшенням кількості нових аплакацій), бо багато людей з останньої спецвибірку вже з номінаціями. А федеральний етап навпаки розтягується. Це мої спостереження за чатом.