Імміграція до Манітоби
-
На номінацію подавали паспорти строк яких закінчуєтся в травні 2025. На даний час вже отримали нові паспорти, але в них ще не має візи. Ворк перміти також до травня 2025, на нові подались, але ще не отримали. При заповненні аплікації на ПР обидва паспорти додавати?
-
Не важливо, я написала як я робила і це робоча версія.
-
але що саме різне?
-
Додавайте обидва, віза значення не має.
-
Процедура різна для ВП і зміни статусу. Я сама підписувала, картки прийшли за кілька днів без проблем.
-
Не знаю хто як, я відсканувала обидва в один файл і додала
-
ну я не так давно новий вп отримувала, міняла хелс карту, тому і кажу, що впринципі процедура схожа
-
Може і так, я вже не пам'ятаю за ВП, то ще по приїзді було. А за ПР заглянула в свою пошту, щоб пригадати.
-
в сенсі що для мене змінюється при оновленні хелс карти? виглядає все так же само, лиш галочки в інших місцях і замість перміту екопр прикріпити
-
В Дії серед ваших документів можна знайти запис щодо вашого свідоцтво про народження - для тих кому треба, можна завантажити пдф
-
І там не Україна стоїть, як мені у чаті доказували, а УРСР, якщо до 1991
-
@BainBecker хоче кікнути @Karim13143 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🎱🌴🐲🐲🌲🌵🐲🎱 😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀 🔠🟢 🔣 @aleksey_pax 🍀🔤🔤 2️⃣2️⃣ 🔤🔤🔤 🍀2️⃣0️⃣0️⃣💲 🔤 🔤🔤🔤🔤 🍀🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🍀🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🍡🌟@aleksey_pax👍
-
🎱🌴🐲🐲🌲🌵🐲🎱 😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀 🔠🟢 🔣 @aleksey_pax 🍀🔤🔤 2️⃣2️⃣ 🔤🔤🔤 🍀2️⃣0️⃣0️⃣💲 🔤 🔤🔤🔤🔤 🍀🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🍀🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🍡🌟@aleksey_pax👍
-
Вище дивись, вже кидав
-
@SergLV4 хоче кікнути @Karim13143 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Приветствую!В поиске людей, возьму 2-3 человека .Удаленная деятельность Доход от 250$ в день. Подробности в лс.
-
Кристина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
204182/229476
21 minutes ago