Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Проінформуйте, будь ласка. Федеральний рівень. Скільки можно чекати і не здавати біометрію? Прийшов запит, а ми збираємося в поїздку. І ще, якщо здати біометрію, через скільки зазвичай приходить портал 1, коли треба бути присутнім фізично в Канаді? Дякую❤️
-
Поки тільки 1 такий випадок був, що повернули справу. Форми точно потрібно оновити.Щодо довідки, то я особисто також не розумію, чому деякі офіцери запитують, а деякі ні. Моє власне розуміння процедури таке, що не повинні запитувати довідку з поліції, якщо жили в Україні до виповнення 18 років.
-
Доброго ранку . Заходжу у чат і кожного разу може влупити інфаркт від новин . Скажіть будь-ласка , я правильно зрозуміла , якщо не загружена довідка про не судимість з України дитині , бо коли виїхала з України , то було 16 , а на території Канади виповнилось 18 , то повертають заявку 🙄 . Форми всі на неї загружені , а от довідку навіть не робили , бо якщо логічно розібратись , то її не потрібно .
-
Дякую, пане Wes
-
Добрий ранок! Маю кілька запитань: 1. Якщо вступив до вузу у 1999 році, а закінчив в 2011 (з академ. відпустками) Загалом навчався 4 роки. Як записати це в аплікації на федеральному етапі? 2.Якщо проживав в ЄС в різних країнах (Польща, Німеччина, Чехія) але у кожній країні менше ніж по півроку, ці країни потрібно вказувати в аплікації? Я розумію, що ні, але є нюанс: в аеропорту по прибутті до Канади сказав, що в Польщі проживав півроку (по факту трішки менше) як це правильно зробити? 3. Запитання про школу, але ще не знаю як правильно сформулювати :)
-
Вітаємо, Чугай! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua