Імміграція до Манітоби
-
Там вказано що постійні треба, або residence
-
А також, знайшла оригінал фото 10 річної давнини та там гео данні були😂 страшне
-
Дивіться Гугл Мапс, мені дуже допомогли, адже там собі усе життя зберігаю де була
-
Грішна тоді
-
Ну пишіть всі адреси )
-
Самі краще думайте, бо вам тільки за то відповідати
-
Не вибачаю )
-
Вибачте за мій французький
-
В дупу тих консультантів
-
Пан Wes, скажіть будь ласка, якщо я вкажу NO в цій графі чи зможу я в майбутньому спонсорувати цю дитину якщо вона захоче жити у Канаді або якщо буде програма возз'єднання родини?
-
А як у відео? Точно знаю, що готелів не писала...
-
отелі у Вінніпезі по приїзду в Канаду доцільно вказати, бо саме на ту адресу оформлювалися всі перші документи, в тому числі і в банку., які потім змінювалися на постійні. У мене в кредитній історії, наприклад, до сих пір адреса готелю, хоч в банку я змінила 3 місяці тому, інформація оновлюється дуже повільно у всіх базах
-
Обов'язково, якщо не було на той момент постійного житла, саме готелі і вказуємо
-
потім дозапит дружині прийде 😅
-
Воно то логічно, але не до кінця. Для чого готелі? Ну дійсно? Я навмисне глянула ще раз відео і підтвердила свої думки. Я вказувала так, як сказав Дмитро: лише Україна та Канада, два записи. Більше того, там лише рік і місяць вказується. Наприклад, в березні 2023 я ще була в Україні, також жила в готелях в Польщі та Канаді, але в квітні вже переїхала на квартиру. Тож до березня вказала Україну, з квітня - Канаду. ПР дали без дозапитів.
-
та ну з таким трактуванням можна вказувати і адресу подружки в якої залишилися на ніч 😂 мені здається то вже трохи перебір всі готелі вказувати, якщо пару ночей і навіть тижнів там ночував, якщо лиш то не адреса дійсно готелю тут в Канаді до якої могли бути привʼязані якісь документи
-
Чому не approved ???
-
Debit card
-
Оплачую за аплікацію
-
геолокацію палатки 🤣
22 Jan 2023, 05:40
204419/229775
less than a minute ago