Імміграція до Манітоби
-
Не вибачаю )
-
отелі у Вінніпезі по приїзду в Канаду доцільно вказати, бо саме на ту адресу оформлювалися всі перші документи, в тому числі і в банку., які потім змінювалися на постійні. У мене в кредитній історії, наприклад, до сих пір адреса готелю, хоч в банку я змінила 3 місяці тому, інформація оновлюється дуже повільно у всіх базах
-
Обов'язково, якщо не було на той момент постійного житла, саме готелі і вказуємо
-
Воно то логічно, але не до кінця. Для чого готелі? Ну дійсно? Я навмисне глянула ще раз відео і підтвердила свої думки. Я вказувала так, як сказав Дмитро: лише Україна та Канада, два записи. Більше того, там лише рік і місяць вказується. Наприклад, в березні 2023 я ще була в Україні, також жила в готелях в Польщі та Канаді, але в квітні вже переїхала на квартиру. Тож до березня вказала Україну, з квітня - Канаду. ПР дали без дозапитів.
-
та ну з таким трактуванням можна вказувати і адресу подружки в якої залишилися на ніч 😂 мені здається то вже трохи перебір всі готелі вказувати, якщо пару ночей і навіть тижнів там ночував, якщо лиш то не адреса дійсно готелю тут в Канаді до якої могли бути привʼязані якісь документи
-
Чому не approved ???
-
Debit card
-
Оплачую за аплікацію
-
Спробую скинути тоді
-
Так є
-
спробуйте закинути потрібну суму на кредитку та сплатити, має спрацювати