Імміграція до Манітоби
-
Зараз приблизно 4,5
-
Згідна тепер ні слова про документи до отримання AOR ) думаю в всіх різні терміни очікування, напевне не менше 4 місяців
-
@mechtatelniy1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Андрей, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Арман Осіпян, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Вітаю. При заповненні EOI чи треба вказувати дитину,яка народжена в Канаді та є громадянином Канади,як близького родича? Якщо так,то як це може вплинути на заявку? Дякую.
-
Ніяк це не вплине. Дитина не може вас спонсорувати
-
Чи є якась законна підстава, що дозволяє працедавцю занижувати заробітню плату, якщо в тебе ще нема ПР? і не підвищувати, тому ще нема ПР?
-
Може хтось дати відповідь на це питання? Для мене це дуже важливо.
-
Так, зможете, якщо буде якась програма. Медичний огляд та біометрію обов'язково.
-
Не потрібно вказати дитину, яка народилась у Канаді, в ЕОІ і в аплікації на номінацію. Вона з вами не іммігрує.
-
Знижувати не може, неважливо чи є ПР чи немає.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Знову отримав повідомлення від 3 людей з чату, що повернули аплікацію. Причина: вказали батьків в IMM 0008 як депендантс. Ну друзі, вже не робіть таких примітивних помилок. Такі помилки займають час та зусилля, особливо психологічних тиск, що "що всі вже з ПР картками, а я ні".
-
Подача на ПР, #відео може не ідеальне, але достатньо уважно продивитися і заповнити аплікації на ПР Щось не зрозуміло - запитайте у чаті. Колективний розум чату кращий за 10 імміграційних консультантів 😃 youtu.be/8Jytuf1AhWk?si=Zbvja6Jsm_-HC0kQ
-
Ну якщо є в Канаді, то також. В інструкції чітко пише ,що потрібно заповнити.
-
Підскажіть будь ласка, у IMM5669 у розділи «Membership and association with organizations » та «Government positions » треба заповнювати, тільки якщо це було до Канади, або все що було у Канаді теж? Дуже дякую.
-
Що саме забули? Якщо не вказати Юніон, то не думаю, що за таке дадуть відмову 😁 якщо позицію в уряді, то звичайно потрібно оновлену форму відправити. У будь якому випадку краще оновлену інформацію відправити, ніж себе картати, що повернули аплікацію.
-
Дуже дякую! Якщо забув то треба оновлену форму через webform відправити, привильно?
-
Я ж надіюсь спаус в тій формі це депендант? 😅😅😅
22 Jan 2023, 05:40
204464/230297
3 minutes ago