Імміграція до Манітоби
-
Тобто,якщо мати з громадянством,то i дитина з громадянством, не зважаючи, що батько з пр?
-
Діти до 18 років йдуть з батьками. Якщо чоловік не здасть мову, то не отримає громадянство. Буде продовжувати ПР постійно. Хіба після 55 років подається на громадянство.
-
Наприклад, чоловiк не хоче громадянство, а дружина хоче.
-
Дякую 🌷
-
Вроді по дітях таких вимог немає, там не потрібно заповняти ту форму, яка рахує дні. Але я можу помилятися, бо вже так давно подавалися 😁
-
По дітях також є вимоги скільки повинні прожити в Канаді і на момент подачі і процесу повинні жити в Канаді?
-
Відео Дмитра ідеальні. Я завдяки його відео зняла обмеження з ворк перміта, отримала номінацію і зараз чекаю АОR. Дуже вдячна.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо немає можливості додати мілітарі рекорд, то як писати пояснювального листа? Може, є якісь зразки? Дякую
-
Чому не має? Details Of Military Service (IMM 5546) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5546.html
-
Ищу тех, кто хочет зарабатывать на криптовалюте Если интересно пишите на мой аккаунт, буду рада помочь
-
Дякую за відповідь пане Wes,я це знаю,звісно не требо бо дитина вже громадянин,моє питання було тільки чи треба вказувати що є close relative в Манітобі при заповненні EOI..
-
@let_console_log хоче кікнути @ktya20000 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ви, звісно, можете вказати, але не ставте галочку, що та дитина endorse your settlement plan.
-
На фб люди писали що залежить, але я не дуже в то вірю
-
Дякую за відповідь) Я теж мислив за те що від офіцера залежить, а не знаєте часом, залежить від того куди летіти? Альберта, Манітоба і т.д.?
-
Теоретично, так, якщо віза робоча та є лист запрошення. Але все залежить від доброї волі офіцера.
-
Добрий вечір, маю таке запитання, якщо я маю візу яку робив по програмі CUAET, і вона дійсна до кінця 25-го року, до Канади ще не прилітав, зможу я прилетіти припустимо 5-6 місяця 25-го року та можна буде ще дістати дозвіл на працю? Чи вже ні?
-
Подякував 🙏🏻
-
До Манітоби з Європи прямих рейсів немає. WP видають у першому аеропорту Канади (Торонто, наприклад)
22 Jan 2023, 05:40
204491/229593
31 minutes ago