Імміграція до Манітоби
-
Це щось пішло не так в вас. Якщо потрібно, завтра можу пошукати хто робив афідевіт нам
-
В мене сьогодня сказали що можно заплатити 75$ за довідку с польскої на англійської тут. Завжди мажмо вибір, я зробила за 25$через українську компанію. Також в мене запросили сьогтдні 2100 за типу ,,непредвідениє росходи,,, я була а щоці але …. це вибір кожного. Я маю га увазі, що тоеба бути до встого готовим. Ця країна ні чим не відрізняється від інших.Питання в тому чи Ви то розумієте, і чи Ви знаєте чого Ви хочите від неї. Хай щастить💕
-
так
-
Серпень
-
Робив переклад сам, було десь 20 сторінок різних документів. Жінка поїхала, за дві години безкоштовно отримали афідевіт
-
Я думаю , що люди разумні) , і не треба квапитися.требя просто розуміти що до чого)
-
Ви можете проходити тест стільки разів, скільки потрібно. Після кожного вам будуть надавати сертифікат з результатом.
-
Питання,в тому,людина на провінційному рівні,підгрузила тест мовний,той хто веде справу надімлав лист на електронку що мовний тест не підходить по 2 критеріям.Чи можна перездати та відправити нові результати їм,чи вони відмовлять і перекинуть на першопочатковий етап
-
Прочитайте питання уважно,потім діліться мудрою порадою