Імміграція до Манітоби
-
Федеральний.
-
Скажіть, будь ласка, для оплати на федералку треба ще один аккаунт в IRCC створювати? Чи з кабінету, де робив заявку ,оплатити? Щось не виходить з того кабінету. Схоже, що ще один треба створювати.
-
А що не так з 29 грудня? Я ще розумію 29 лютого
-
В мене друг (зараз йому 35) народився 29 грудня. Але згідно всіх його документів, він народився 1 січня.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є якісь вимоги по кольору одягу для фото на ПР. Дякую
-
Чесно кажучи, не знаю. Там якась історія була чому так вийшло, треба буде запитати його.
-
Uncle from Walmart скажіть, будь ласка, вам повертали заявку на федеральному етапі? Це взагалі не смішно, коли через фото повертають заявку. Коли витрачено купу сил, грошей, часу! та нервів, а твої фото просто не влаштувало IRCC. Тому давайте без цих ваших «😂»під моєю відповіддю.
-
Дякую
-
Деколи кажуть, що білий колір не підходить. Але я на фото, яке подавав на федеральний етап, в білій футболці. Все було окей. Знайомому нещодавно сказали одягнути щось темніше в Staples)
-
Всім щиро дякую за відповіді.
-
Різниці ніякої Мене якість не влаштовує Я розумію, що сама б зробила вдома краще, тим паче, що є необхідне обладнання А тут реально зроблене лівою ногою 🙈 Просто всі пишуть про шоперс і ми туди пішли Знали б, що за таке платить треба 25 баксів, то хоча б щось більш пристойне обрали А то пішли туди, що було ближче до дому, думали скрізь все однакове Але якось таке собі, коли немає навіть окремої кімнати для фото, фоткають посеред рядів з товарами і ще й дзеркала немає, щоб хоч глянути чи все гаразд Може то біля нас такий шоперс
-
Доброго дня, ми робили фото у фото студії (Photo Central), фото нам вислали на пошту і дали квитанцію, але там нема наших імен. Імена мають бути обовʼязково на кіитанції?
-
Sdna